Mama Massage

Mama Massage

Jij lieve leuke aanstaande of kersverse mama, jij verdient aandacht! Je werkt hard, maak tijd voor ontspanning. Bij Bellyprint Arnhem boek je elke donderdag een Mama Massage van een uur voor € 65,-

Lieve aanstaande of kersverse mama,

jij bent de stralende kern van je gezin, en je verdient de allerbeste zorg en aandacht. We begrijpen dat je hard werkt en alles geeft voor je kleintje(s). Maar vergeet niet om ook voor jezelf te zorgen en te genieten van kostbare momenten van ontspanning.

Bij Bellyprint Arnhem willen we jou in het middelpunt zetten. Daarom hebben we speciaal voor jou onze wekelijkse ‘Mama Massage’ gecreëerd. Een uur lang pure verwennerij, helemaal afgestemd op jouw behoeften en welzijn.

Tijdens deze ontspannende massage laten we alle spanning en vermoeidheid van je afglijden. We gebruiken zachte, kalmerende technieken om je lichaam en geest in balans te brengen. Het is een moment om te genieten van de rust, terwijl je de liefde voelt stromen voor de nieuwe of aanstaande toevoeging aan je gezin.

Onze ervaren massagetherapeuten begrijpen de unieke behoeften van mama’s en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. De ‘Mama Massage’ is jouw tijd om te ontspannen, te koesteren en nieuwe energie op te doen.

Gun jezelf deze heerlijke ervaring voor slechts € 65,- per uur. Het is niet alleen een investering in je eigen welzijn, maar ook een manier om een stralende, ontspannen mama te zijn voor je dierbaren.

Boek nu jouw ‘Mama Massage’ bij Bellyprint Arnhem en laat ons voor jou zorgen. Je verdient het!

Bellyprint - mama massage (1)

Lieve woorden

Met liefde gemaakt .

3D beelden die vanuit elke hoek mooi zijn. Net zoals jij.