Lieve woorden van blije klanten

Lieve woorden

Roxanne Hazes Bellyprint

Wat een bijzonder ervaring! Ik heb een 3D opname laten maken bij de liefste mensen van Bellyprint. Nog nooit heb ik naakt zijn zo prachtig gevonden. Na een aantal weken was mijn beeld er, een eeuwige herinnering aan mijn zwangerschap, duizendmaal dank!

~ Liefs, Roxeanne

Review Bellyprint - Blije klanten

Ik ben superblij met mijn Buikbeeld van Bellyprint. Het is prachtig geworden, al de details en het prachtige materiaal (ik heb de Bliss Belly). Een herinnering die zo wordt vereeuwigd, van mijn oudste zoon. Niet alleen het beeldje is prachtig, ook de ervaring en de aandacht die er voor je is als je komt om je Bellyprint te laten maken is heel fijn.

~ Liefs, Femke

Review 3D beeld zwangere buik - Bellyprint

"De eerste stop was in Arnhem bij de liefste Marije van Bellyprint. Een verrassingsbabyshower en om mijn buik vast te leggen, het was fantastisch leuk aangekleed allemaal. De kleine meid in mijn buik voor eeuwig vastgelegd en binnenkort een beeldje bij ons op de kast!"

~ Liefs, Dee

Blije Klant Review 3d Zwangerschapsbeeld | Bellyprint

"Wat een magie, een middag lekker zitten kletsen en kiezen en het maken van mijn Bellyprint. Zulke mooie herinneringen voor altijd, en keuze genoeg. Hoe leuk is het om dit te geven aan iemand waar je veel van houdt? Of gewoon voor jezelf. Ik ben er nog steeds superblij mee, dank lieve vrouwen,"

~ Liefs, Kimberly (Curlymom)

Review Bellyprint - Lieve woorden

Mega blij met mijn Bellyprint! De sfeer is heel fijn vanaf het moment dat je binnen komt. Ze denken mee met ieder idee dat je hebt en weten precies hoe je het mooist vastgelegd wordt. Ik raad iedereen een Bellyprint aan omdat het een moment is dat je niet meer terug krijgt, iedere zwangerschap is weer anders en uniek. Trots ben ik dat ik bij de grondleggers van het buikbeeld, Bellyprint, was!

~ Liefs, Naomi

Bellyprint - Review

Wat begon als een verrassing, eindigde in een prachtig cadeau! Vandaag mocht ik ervaren hoe het is om mijn zwangere buik vast te leggen. Wij werden ontzettend vriendelijk ontvangen en kregen de mogelijkheid om de verschillende beelden rustig te bekijken. Tijdens het vastleggen werd alles keurig en zorgvuldig uitgelegd. Geen ongemakkelijke momenten, maar een ontspannen sfeer met humor en belangstelling.

~ Liefs, Sharon

Golden Belly Bellyprint Review - Mooie Woorden

Dank je wel team Bellyprint… echt ONWIJS LIEF en DANKBAAR dat jullie dit voor mij zo mooi hebben vastgelegd! Ik denk dat ik wel alle kansen heb aangegrepen om mijn zwangerschap vast te leggen. De tijd gaat zoooo snel en de laatste dagen weer zoooo langzaam….maar desalniettemin is dit echt de mooiste tijds van mijn leven!

~ Liefs, Hannah

Bellyprint Review - Blije klanten

Wat een feestje om mijn beeldje waar ik met mijn 2 maanden oude zoontje op sta uit te mogen pakken! Een prachtig kunstwerk om voor altijd te koesteren. Niet alleen het eindresultaat is prachtig maar ook de afspraak zelf is een boost voor je eigenwaarde. Een moment dat je even stil staat hoe bijzonder het is dat je een kindje mag dragen. Ik gun dit iedereen <3

~ Liefs, Nazca

IMG 9231 Min

Bij beide zwangerschappen met 35 weken een bellyprint laten maken in Arnhem. Super warm ontvangst met een kopje koffie, thee en wat lekkers. Zo bijzonder om te zien dat twee zwangerschappen zo kunnen verschillen qua buik. Super blij met mijn beeldjes, een aandenken voor altijd en later mooi om door te geven aan m'n kindjes (als ze dit willen).

~ Liefs, Louisa

Met liefde gemaakt .

3D beelden die vanuit elke hoek mooi zijn. Net zoals jij.