Melanie, 35 weken zwanger

  • 35 weken zwanger
Datum
Categorie
35 weken zwanger, 3D fotografie, 3D print

Melanie was 35 weken zwanger, toen ze ons mailde: Ik heb een Bellyprint bij haar vriendin zien staan: “hebben jullie op korte termijn nog een plekje?”

Het lukt altijd wel om een gaatje te vinden en daarmee was de afspraak snel gemaakt.

‘Altijd leuk om te horen dat andere klanten enthousiast over ons zijn’

Bellyprint was die dag onderdeel van een moeder-dochteruitje, lekker in Melanie’s zwangerschapsverlof. Met een kop thee hebben we de poses en de kleuren doorgenomen. Melanie’s moeder was zo enthousiast en met een schuine blik op Melanie: “wat kost het om een tweede uit te printen? Melanie is mijn enige dochter en ik vind het zo mooi, haar zwangerschap, dit had je in onze tijd niet”. Mam! Melanie loert tussen haar wimpers door en zegt dan: ach, tuurlijk mam, ik snap het wel!

Mams hebben we in de hoek gezet toen Melanie model stond, daar heeft ze goed uitzicht op de laptop waar ze het 3D beeld zag opbouwen. Moeders was ondersteboven van wat er allemaal kan. Het is ook heel bijzonder om je dochter zwanger te zien, dan nog 3Dzwanger op de laptop en we konden zelfs zien dat de baby met de rug links lag.

Zo’n twee weken later kwam Melanie haar Bellyprint halen en die van haar moeder. Ieder in een andere kleur, aangepast aan het interieur. Goeie tip van haar  vriendin!

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.