3D bellyprint van hout

Categorie
36 weken zwanger
Tags
#babyopkomst, #babyshowergift, #bellyprintvanhout, #tweedekindje, #vastleggenvanjezwangerebuik, #zwangerentrots, #zwangerschapss, #zwangerschapsshoot

3D Bellyprint van hout

3D Bellyprint van hout, het effect van printen met hout in het printmateriaal,  geeft het beeld een bijzonder uitstraling.

In het filament, het materiaal, zit houtvezel, dit zorgt voor zowel de kleur van de bellyprint als de mogelijkheid om te schuren. Bij de printservice kan het ruiken naar een houtzagerij, het wordt verhit tot zo’n 230 graden. Wij schuren het op, zodat het gemêleerde effect ontstaat.

Steeds vaker kiezen zwangeren voor een Bellyprint van hout, omdat hij goed te combineren is in huis. In een strakke inrichting is hout een opvallend detail in het geheel, in bijvoorbeeld een industriële inrichting is het de  combinatie van hout en metaal waardoor de Bellyprint mooi opgaat in het interieur.

Ook bij de 3D Bellyprint van hout zijn contouren heel goed te zien, elk detail van jouw buik zie je terug op het beeld. Ligt je kindje een met het ruggetje rechts? De kans is groot dat je dan links meer ruimte hebt in je buik. Dit zie je niet door de kleding heen, het is daarmee zo persoonlijk.

Natuurlijk is elke zwangerschap anders en “draagt” iedere moeder anders, dit zie je zelfs niet goed in de spiegel, sterker nog, vaak zien de mama’s het zelf pas als ze hun digitale versie zien. Het leidt tot leuke reacties, oooo, kijk nu! Mijn buik, hij hangt helemaal naar rechts! En dat zie je terug in je eigen Bellyprint.

 

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.