Blije Ella, heeft mooie foto’s van thuis gestuurd.

Ella, ... weken zwanger, heeft mooie foto’s van thuis gestuurd.

Ella is een ondernemende vrouw die energiek binnenkwam. Ella is de eerste geweest die ons via Facebook heeft gespot en een afspraak heeft gemaakt. Omdat wij altijd vragen of je je kleding uittrekt, starten we met een kop thee en bespreken we wat je mooi vindt en wat je eigen idee is. Hoe wil jij dat je Bellyprint eruit komt te zien? Het is jou tastbare herinnering, die wij vastleggen op een bijzondere wijze, het is dan ook belangrijk dat je zelf tevreden bent. Jij bent de zwangere vrouw die trots is op haar buik. Als je deze vereeuwigd wil hebben in een Bellyprint, is heb belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden. In overleg hebben we afgesproken Ella in BH 3D vast te leggen. De eerste 3D fotografie was vooral met hemdje aan, met BH hebben we de lijnen verzacht in het digitale beeld. Dat is mooier op het beeld, dan is hij nauwelijks zichtbaar, maar de borst heeft een mooie vorm. Inmiddels staat hij in haar interieur, waarvan ze een foto opstuurde naar ons. Ze heeft het stijlvol in haar interieur geplaatst, waardoor het een prachtige sculptuur en mooie herinnering is van haar zwangerschap. Zo trots op haar bellyprint dat ze ons meteen foto’s heeft gestuurd hoe het beeld bij haar thuis staat

Datum
Categorie
34 weken zwanger, 3D fotografie, 3D print
Tags
34 weken zwanger
Ella, 34 weken zwanger, energieke ondernemende vrouw

Ella was de eerste klant geweest die ons via Facebook heeft gespot en een afspraak heeft gemaakt.

Tijdens de bespreking met Bellyprint wordt er altijd besproken wat je mooi vindt en wat je eigen idee is. Hoe wil jij dat je Bellyprint eruit komt te zien?

Het is jouw tastbare herinnering,

die wij vastleggen op een bijzondere wijze, het is dan ook belangrijk dat je zelf tevreden bent. Jij bent de zwangere vrouw, die trots is op haar buik. Als je deze vereeuwigd wil hebben in een Bellyprint, is het belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden.
In overleg hebben we afgesproken om Ella in haar bh vast te leggen. De eerste Bellyprint, die we ooit gemaakt hebben, was met een hemdje aan. Nu hebben we Ella met BH aan, hiervan hebben we de lijnen verzacht in het digitale beeld, zodat in het 3D geprinte beeld de BH mooi opgaat in het figuur van Ella.

Inmiddels staat de sculptuur in haar interieur, waarvan ze een foto naar ons stuurde. De sculptuur is een mooie herinnering van haar zwangerschap.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.