Karin is 36 weken zwanger, en zal Bellyprint op Facebook
Karen,een paar dagen voor de bevalling nog snel een Bellyprint. Toen Karen 38 weken zwanger was belde ze Bellyprint. Ze had ons gezien op Facebook.
Bellyprint, 38 weken zwanger, zwangerschap, 3D print, 3D foto, 3D scan, buik
62
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-62,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Karin, zag Bellyprint op Facebook

Custom Field

Lorem ipsum dolor sit amet

Datum
Categorie
36 weken zwanger, 3D fotografie, 3D print
Karin 36 weken zwanger kwam Bellyprint tegen op Facebook
Karin, 36 weken zwanger, zag Bellyprint voorbij komen op Facebook en stuurde een bericht. Karin was erg enthousiast nadat ze verschillende foto’s van ander zwangere vrouwen had gezien, ze zei dat ze al snel wou langs komen. Tijdens het bespreken vertelde Karin precies wat ze wou en welke pose ze in gedachten had. Nadat alles door is genomen met Karin zijn we begonnen met de 3D fotografie. Er zijn gave beelden uitgekomen. Samen met Karin is er gekeken welke beelden zij het mooist vond.
Nadat het sculptuur is gemaakt is Karin terug gekomen om het op te halen. Ze vond het erg bijzonder om zo zichzelf in een ander dag licht te zien. Karin was enorm blij met het eindresultaat en gaat het een mooie plekje in huis geven. Ze zei hopelijk vind mijn kindje het later net zo mooi als dat ik het vind.
Geen reactie's

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.