Linda, de beschermende moeder

  • 34 weken zwangere buik
Datum
Categorie
34 weken zwanger
Tags
34 weken zwanger
Linda,  34 weken zwanger, was een top model voor Bellyprint.

Linda, 34 weken zwanger, wilde graag meewerken aan de ontwikkeling van Bellyprint. Ook wel spannend natuurlijk want, 3D fotografie doe je niet iedere dag. Daar sta je dan ineens in je lingerie.

Het is voor ons erg belangrijk dat we van te voren alles doornemen met de klant zodat, zij zich op haar gemak voelt bij ons en begrijpt welke stappen we nemen. Tijdens een kop koffie of thee, bespreken wat je mooi vindt en dan kunnen we aan de slag. Het gene wat het meeste tijd neemt is het inscannen zodra hier fouten in worden gemaakt moet het opnieuw. Daarom is het van belang dat dit met precisie wordt uitgevoerd.

We hadden al de ‘standaard’ pose, met de armen omhoog en de benen gekruist. We hebben Linda in verschillende poses gefotografeerd en meteen gekeken hoe het eruit zag digitaal. Uiteindelijk heeft Linda’s Bellyprint een beschermende pose, haar handen om haar buik. Zo staat ze vaak en dit voelde voor haar heel natuurlijk. Het mooie is dat de handen ook mooi naar voren komen als het beeld geprint is. Voor ons een nieuwe pose. Haar beeld heeft al veel andere zwangere vrouwen geïnspireerd.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.