Lindy is 36 weken zwanger

  • Lindy is 36 weken zwanger
Datum
Categorie
36 weken zwanger, 3D fotografie, 3D print
Tags
#36weken, #3dprint, #zwangerschapshoot

 Lindy is 36 weken zwanger. Ze wilde haar zwangerschap graag vastleggen, zwanger zijn is en blijft een life-event en met 8 maanden  zwangerschap kwam ze Bellyprint tegen.

Lindy is 36 weken zwanger. Ze zei: ik kwam jullie tegen en ik wist het meteen! Het is zo ontzettend gaaf wat er tegenwoordig kan, vooral omdat de zwangere buik voor elke vrouw op haar manier  uniek is. Dit is nou echt iets wat ik aan andere zwangeren kan aanraden, een Bellyprint blijft voor altijd. Het formaat kan opgaan in mijn interieur maar ik kan het ook echt laten zien.

 Tijdens het doorspreken van de beelden en poses wilde ze de 3D fotografie naakt doen, met de afspraak dat we na het vastleggen van haar zwangere buik het beeld doorlopen en details verzachten. De shoot was ontspannen en Lindy zat al snel weer in de badjas, om samen het beeld in elkaar te zetten en alle details door te lopen. Met het afscheid had ze al een aardig beeld hoe haar Bellyprint eruit ging zien.

 Lindy’s 36 weken zwangere buik is vastgelegd en ze is tevreden weggegaan. Wij zijn het digitale beeld gaan nabewerken en hebben het laten uitprinten.

 Twee weken later: Lindy was enorm benieuwd naar het eindresultaat en kwam haar beeld zelf ophalen.
Ze zei: jullie hebben echt geen idee hoe tof ik dit vind! dit is echt wat mijn wensen heeft overtroffen. zo stijlvol, elegant en persoonlijk. Ik weet al precies waar het komt te staan want dit verdient echt een plek waar iedereen het kan zien die langs komt. En mocht ik ooit nog zwanger worden dan kom ik zeker terug bij Bellyprint, dit was de ervaring echt meer dan waard!
Geen reactie's

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.