Op het nippertje, Maria is 37 weken zwanger

Datum
Categorie
37 weken zwanger, 3D fotografie, 3D print
Tags
#babyopkomst, #mooiemomenten, #week37
Op het nippertje…

Op het nippertje wisten we die  bewuste zaterdag niet. Maria is 37 weken zwanger als ze haar bellyprint komt maken. We hadden de afspraak voor een Bellyprint al een tijd geleden gepland. Op een zaterdagmiddag in oktober zijn Maria en Stefan in de studio. Bij binnenkomst gaat het gesprek over  het vastleggen van je persoonlijke bellprint, wat je aanhoudt of uittrekt tijdens de 3D fotografie, welke kleur je aanspreekt en wat past in je interieur.

Als eenmaal de 3D fotografie is gedaan en je ligt/staat vast, dan gaat het gesprek vaak over van alles en nog wat. Maria voelt zich ondanks haar 37 weken zwanger nog heel goed, ze heeft wel alle spulletjes voor de baby in huis maar wil graag even  Arnhem in.

Maria: We gaan na deze afspraak even lekker de stad in, kunnen we hier ergens lekker eten in de buurt?  wel leuk om een middagje te shoppen, nu het nog kan en ik voel me goed.

Dat ze zich goed voelde was ook duidelijk met het 3D fotograferen. Zonder enige moeite stond Maria model ondanks haar vergevorderde zwangerschap. Stefan vond het heel gaaf om te zien hoe Maria digitaal werd vastgelegd en maakte de nodige foto’s van het proces. De meeste mom2be’s vinden hun verlof een fijne tijd om nog leuke dingen te doen.

Toch bleek het op het nippertje, 3 dagen later is ze bevallen.

Een week later kregen we een mailtje van Stefan: De baby heeft zich drie dagen later onverwachts aangekondigd en inmiddels waren ze trotse ouders van een gezonde dochter! De  afspraak was geen dag te laat gemaakt!

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.