Sandra, de aller, allereerste Bellyprint

Datum
Categorie
3D fotografie, 3D print
Tags
#zwangerschsap, 23 weken zwanger
Sandra, test model voor Bellyprint

Sandra is 23 weken zwanger en is de nicht van Marije. Samen met ons staat zij aan de geboorte van Bellyprint. Zij wilde haar 5 maanden zwangere buik wel ‘uitlenen’ als model. We zijn er een avond voor uitgetrokken en Sandra heeft de hele avond in allerlei houdingen gestaan, om te kunnen zien wat de resultaten waren, dank je wel daarvoor!

Het is natuurlijk een ontzettende uitdaging, hoe maak je een mooi beeld? En wat is dan mooi? We hadden zelf nog niet echt een duidelijk plan, het hele idee zat nog in de bedenkfase, dus we moesten veel van Sandra inscannen om genoeg ‘materiaal’ te hebben om te kunnen experimenteren. Pas toen haar prachtige dochter geboren was, hadden we de gelegenheid ermee aan de slag te gaan. Het mooie was dat we haar meteen met de benen gekruist hebben laten staan, wat een prachtig beeld oplevert. Omdat het beeld iets onder de heup wordt afgesneden, geeft dat een mooie V-vorm waardoor de aandacht naar de zwangere buik uit blijft gaan. Haar beeld is de inspiratie geweest om dit verder te ontwikkelen en van Bellyprint een bedrijf te maken.

Wij koesteren dit eerste beeld als symbool voor de geboorte van Bellprint. Sandra  heeft haar Bellyprint inmiddels in huis, naast de foto van dochterlief.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.