VROUWEN EN HUN (ZWANGERE) LIJF

Categorie
34 weken zwanger
Tags
#babyopkomst, #pregnantandproud, #pregnantbelly, #zwangerebuik
Vrouwen en hun lijf, het blijft een haat/liefde verhouding. Het gebeurt vaak dat vrouwen zeggen, jullie hebben hier toch alleen maar voorbeelden staan van slanke zwangeren.
Dat is fijn genoeg niet waar!

Omdat je zwangere buik wordt teruggebracht naar een beeld van 15 centimeter, is het heel belangrijk vanuit ons om te kijken naar de verhoudingen van je lichaam.

Allereerst je eigen wensen natuurlijk, wil je een bellyprint met of zonder handen, daarnaast kijken we zorgvuldig met je mee. Wat zijn de punten van je lichaam die we kunnen versterken door de positie die je aanneemt? Door daar goed naar te kijken en dit te laten zien, voor de spiegel, samen met jou, krijg je er vertrouwen in dat ook zonder maat 34 je bellyprint prachtig wordt.

Want, als je bellyprint bij je thuis staat, wil je daar met trots en ontzag naar kijken….
In die buik groeide ons kindje, negen maanden lang!

En daarom is het belangrijk dat je rondingen en verhoudingen goed zijn, dat is ons werk. Daarom, deze prachtige zwangere mom2be’s, volle vrouwen, zwanger, met rondingen, die ook in onze studio staan te pronken.

En ja, wij poetsen een beetje, van maat 34 tot en met maat 50, want cellulitis heeft niets te maken met maat, dat is iets genetisch.

Met dit beeld brengen we een ode aan elke vrouw, wiens lijf een baby draagt of heeft gedragen!

Welke maat je ook hebt, dit is niet iedereen gegeven. Striae, cellulitis, rondingen, it doesn’t matter!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.