Zwanger: drankje, sapje…

  • zwanger: drankje, sapje...
Categorie
38 weken zwanger
Tags
#babyopkomst, #zwangerdrankjesapje, #zwangerentrots, #zwangerindezomer

Zwanger: drankje, sapje…

Zwanger: drankje, sapje, het is weer terrasjestijd. De onvermijdelijke drankjes bij de barbeque, op het balkon, in de tuin bij de buren en met vriendinnen op het terras. Een heerlijke tijd, je hebt elke avond, als je thuiskomt van je werk, een beetje vakantie als de zon schijnt 🙂

Drink je graag een glas mee ter verhoging van de feestvreugde, dan wordt het tijdens je zwangerschap een mindchange 😉 Maar niet getreurd, er zijn superleuke alternatieven en alles begint in een mooi flesje. Heb je de flesjes van Thomas Henry, Cherry Blossom Tonic bijvoorbeeld al gespot? of natuurlijk de andere smaken? die kun je met een gerust hart op tafel zetten want wat zijn ze leuk!

En nog een grappig ‘baker’ praatje: Tonic schijnt de bevalling op te kunnen opwekken vanwege de kinine die erin zit, evenals in ananasharten, de moeite waard om op te zoeken zo op het einde van je zwangerschap. Je moet er overigens wel genoeg  van drinken, een liter of twee minimaal, wil je baby aanstalten maken richting uitgang om liefdevol in je armen gesloten te worden. Tot die tijd, geniet vooral van fijne crodino’s, Wino.o. of een frisse Jillz 0.0.

Zwanger: drankje, sapje…

Er zijn genoeg alternatieven die goed smaken en aan je avonden en fijne momenten met vrienden een zomers tintje geven.

Zelfs water in karaf met  gekleurde ijsklontjes en munt smaakt heerlijk, staat feestelijk en het echte feestje zit natuurlijk in je buik! Als je deze laat vereeuwigen in een bellyprint, heb je die herinnering voor het nageslacht vastgelegd. Voor nu, proost op alle mom2be’s op een fijne zwangerschap!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.