wie zijn we en wat doen we

Vier je zwangerschap! Maak een 3D Bellyprint van jouw buik

Elke zwangerschap is bijzonder, dit wil je vieren! Met een uniek beeld van je eigen zwangere buik heb je een blijvend aandenken aan je zwangerschap, een indrukwekkende periode in je leven. Een tastbare herinnering om later aan je kindje te laten zien.

Voor elke ‘mom2be’ een unieke en tastbare herinnering aan je zwangerschap.

marije van der windt

Ik ben samen met Katja in 2015 Bellyprint gestart. Je komt op woensdag en donderdag bij mij voor de 3D fotografie, in de vestiging in Arnhem, waarbij we je wensen bespreken en je vastleggen. Ik heb mij gespecialiseerd in de opnames met baby’s. Ik bewerk je digitale beeld na en verzorg de print. Mijn teksten kom je tegen op onze Social Media

katja van groningen

En ik ben dus samen met Marije in 2015 Bellyprint gestart. En soms kom je bij mij voor de 3D fotografie, waarbij we je wensen bespreken en je vastleggen. Ik bewerk je digitale beeld na en verzorg de print. Mijn beeldmateriaal kom je tegen op onze Social Media. Ook zorg ik voor de website.

Dian Koning

Ik ben in 2019 het Bellyprint filiaal Noord- Holland gestart. Je kan de hele week bij mij terecht voor de 3D fotografie, in de vestiging in Venhuizen, Noord-Holland, waarbij we je wensen bespreken en je vastleggen. Ik bewerk je digitale beeld na en verstuur het naar ons moederbedrijf.

Lynn
Lynn Pluis

Ik ben in Juni 2021 het Bellyprint filiaal in Haarlem gestart. Je komt op woensdag, donderdag en vrijdag bij mij voor de 3D fotografie, maar dan in de pas geopende vestiging in Haarlem, waarbij we je wensen bespreken en je vastleggen. Ik bewerk je digitale beeld na en verstuur het naar ons moederbedrijf

Naomi Vonk

Je komt op dinsdagavond, vrijdag en zaterdag bij mij voor de 3D fotografie, waarbij we je wensen bespreken en je vastleggen. Ik bewerk je digitale beeld na en verzorg de print.

Didi Buiting

Je komt op maandag en dinsdag bij mij voor de 3D fotografie, waarbij we je wensen bespreken en je vastleggen. Ik bewerk je digitale beeld na en verzorg de print.

Nazca Kip

Ik ben in december 2021 het Bellyprint filiaal Drenthe gestart. Je komt op donderdag en zaterdag bij mij voor de 3D fotografie, in de vestiging in Dalen, Drenthe, waarbij we je wensen bespreken en je vastleggen. Ik bewerk je digitale beeld na en verstuur het naar ons moederbedrijf.

Celina de Jong

Ik ga in 2022 het Bellyprint filiaal Rotterdam starten.

Home-3D Fotografie
3D fotografie

Met een 3D camera maken we ongeveer 2000 foto’s binnen 2 minuten. Het is niet schadelijk voor je kindje en heel leuk om mee te kijken voor je partner als je digitaal wordt vastgelegd. We bewerken de 3D foto’s tot een digitaal 3D beeld dat we naar de printservice sturen.

Bellyprint is een onderdeel van Studio-Circe