wie zijn we en wat doen we

Vier je zwangerschap! Maak een 3D Bellyprint van jouw buik

Elke zwangerschap is bijzonder, dit wil je vieren! Met een uniek beeld van je eigen zwangere buik heb je een blijvend aandenken aan je zwangerschap, een indrukwekkende periode in je leven. Een tastbare herinnering om later aan je kindje te laten zien.

Voor elke ‘mom2be’ een unieke en tastbare herinnering aan je zwangerschap.

marije van der windt

Je komt bij mij voor de 3D fotografie, waarbij we je wensen bespreken en je vastleggen. Ik bewerk je digitale beeld na en verzorg de print. Mijn teksten kom je tegen op onze Social Media

katja van groningen

En soms kom je bij mij voor de 3D fotografie, waarbij we je wensen bespreken en je vastleggen. Ik bewerk je digitale beeld na en verzorg de print. Mijn beeldmateriaal kom je tegen op onze Social Media.

Dian Koning

Je komt bij mij voor de 3D fotografie, maar dan in de vestiging in Venhuizen in Noord-Holland, waarbij we je wensen bespreken en je vastleggen. Ik bewerk je digitale beeld na en verstuur het.

Lynn
Lynn Pluis

Je komt bij mij voor de 3D fotografie, maar dan in de pas geopende vestiging in Haarlem, waarbij we je wensen bespreken en je vastleggen. Ik bewerk je digitale beeld na en verstuur het.

Home-3D Fotografie
3D fotografie

Met een 3D camera maken we ongeveer 2000 foto’s binnen 2 minuten. Het is niet schadelijk voor je kindje en heel leuk om mee te kijken voor je partner als je digitaal wordt vastgelegd. We bewerken de 3D foto’s tot een digitaal 3D beeld dat we naar de printservice sturen.

Bellyprint is een onderdeel van Studio-Circe