Bellyprint® Vestiging Drenthe

Je prachtige buik vastgelegd in een 3d zwangerschapsbeeldje

Beeldje van je zwangerschap laten maken in Drenthe

Al sinds 2015 maken we bij Bellyprint 3d beeldjes van zwangere buiken. Inmiddels hebben er al meer dan 15.000 gemaakt! Met 7 vestigingen in het land is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. 

Bellyprint® Vestiging Drenthe

Wat maakt mijn werk zo leuk? Jij bent prachtig en ik vind niks leuker om dat voor altijd vast te leggen. Zoals bij veel dingen in het leven besef je pas later hoe bijzonder ze waren. Tijdens een afspraak staan we daarbij stil. Je ziet jezelf op een manier die je nog niet eerder gezien hebt.

Openingstijden: donderdag (overdag en ‘s avonds) & eens in de drie weken op zaterdag. In overleg is het altijd mogelijk om een ander geschikt moment te plannen, neem daarvoor contact op met Nazca van Bellyprint Drenthe.

Adres: De Loo 7, 7751 SB Dalen
E-mail: nazca@bellyprint.nl
Tel: 06-39798700

Parkeren is gratis op eigen terrein.

Bellyprint - vestiging Dalen
Nazca Bellyprint Dalen
Bellyprint - Vestiging Dalen
Bellyprint - vestiging Dalen (5)

Ik vind het geweldig om jou te laten zien hoe krachtig en vrouwelijk je bent. We maken er samen een feestje van!

Bellyprint Dalen Nazca
Bellyprint - vestiging Dalen
Bellyprint - vestiging Dalen
Nazca Kip - Bellyprint Baarn

Wie ben je? Hi! Ik ben Nazca en mama van twee lieve, ondeugende en ondernemende jongens. Samen met mijn man woon ik in het Drentse Dalen. Je maakt me blij met lekker eten, gezelligheid met vrienden, sporten, tuinieren op een mooie zomerdag en samen met mijn gezin de wereld ontdekken. 

Waarom franchisenemer van Bellyprint? Ik ben na het maken van mijn eigen Bellyprint benaderd door de founders om een eigen vestiging te openen. Dol enthousiast ben ik in december 2021 gestart. Een geweldige combi met mijn baan in de jeugdzorg!

Tip voor een perfect (mid)dagje uit: Tijdens jouw bezoek zie je de schaapjes in onze achtertuin lopen. Pak een gezellig terrasje in het dorp, breng een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo of ga naar het nabijgelegen vakantiepark Centerparcs De Huttenheugte. Tip(!) ook leuk als babymoon/weekendje weg i.c.m. het maken van jouw Bellyprint.

Bellyprint® Map Locatie

Met liefde gemaakt .

3D beelden die vanuit elke hoek mooi zijn. Net zoals jij.