Bellyprint® Werkwijze

Hoe wij van jouw prachtige lichaam een kunstwerk maken

Hallo lieve (toekomstige) mama, welkom bij ons toegewijde kunstatelier, waar we de prachtige reis van het moederschap veranderen in tijdloze kunstwerken. Bij elke stap van ons creatieve proces omarmen we de kracht en schoonheid van het vrouwelijk lichaam. Laat ons samen met jou een uniek kunstwerk creëren dat de liefde, verwachting en stralende kracht van zwangerschap weerspiegelt.

3d beeldje zwangerschap geprint in Arnhem door Bellyprint

STAP 1

Plan een afspraak
Je boekt makkelijk online jouw unieke Bellyprint®. Kies een vestiging bij jou in de buurt of in een stad die je graag bezoekt. We heten je van harte welkom in onze warme studio en creëren een verbinding waarbij jouw schoonheid centraal staat.
Bellyprint - vestiging Noord-Holland (8)

STAP 2

Bekijk de Belly's
Bekijk de verschillende Belly's op deze website en voel welk ontwerp het beste bij jou past. Als je langskomt bij één van de vestigingen mag je alle soorten Belly's in het echt bekijken en vasthouden. Dan kan je definitief je beslissing maken.
Bellyprint - The making off (7)

STAP 3

Omarm jouw mooie lijf
Kies jouw Bellyprint® en ontdek de schoonheid van jouw zwangere lichaam. Bij ons staat centraal dat jij je op je gemak en net zo mooi voelt als wij jou zien. Onze 3D specialisten gaan aan de slag om van jouw lichaam de perfecte digitale druk te maken.
Bellyprint - The making off (11)

STAP 4

Liefdevolle creatie
Onze getalenteerde kunstenaressen beginnen met het creëren van het kunstwerk op basis van de digitale 3D druk. We streven ernaar de schoonheid van jouw zwangerschap vast te leggen in een onvergetelijk herinnering.
Bellyprint - Werkwijze

STAP 5

Persoonlijke Afwerking
Onze specialisten werken met zorg en aandacht aan het afwerkingsproces. We koesteren jouw keuzes in materiaal, formaat en eventuele speciale details. Met liefde personaliseren wij het kunstwerk waar jij van zal gaan stralen.
Review Bellyprint - Blije klanten

STAP 6

Koester de herinnering
We bereiden een betoverend moment voor waarin we het kunstwerk onthullen en deze unieke ervaring samen vieren. Ervaar een boost in zelfacceptatie en voel een diepe trots en kracht bij het zien van jouw Bellyprint®.

Met liefde gemaakt .

3D beelden die vanuit elke hoek mooi zijn. Net zoals jij.