Boek je Bellyprint

JOEPIE, NU KUN JE BIJ 2 VESTIGINGEN EEN BELLYPRINT LATEN MAKEN!!

 

Je kunt nu je Bellyprint afspraak online boeken in onze Bookings-kalender. Je betaalt 50 euro aan voor het maken van de afspraak, deze wordt tijdens de afspraak verrekend met de keuze van je Bellyprint. Als je een cadeaubon hebt gekregen, staat er een code in om in het winkelmandje mee af te rekenen.

Je kunt kiezen voor de Hoofdvestiging in Arnhem, dan heb je een afspraak met Marije of Katja (de hele (werk)week geopend). Of je kiest voor de vestiging Noord-Holland, dan heb je een afspraak met Dian in Venhuizen (Maandag en Woensdag en soms op vrijdag en zaterdag). Als de ene vestiging geen plek meer heeft kun je natuurlijk altijd kijken of je bij de andere terecht kan.

Door het synchroniseren van de kalender naar onze agenda duurt het wat langer tot deze volledig geladen is. Onze excuses.

De data voor boekingen staan 7 maanden vooruit gepland en de tijden staan vast, omdat we voor elke klant graag de tijd nemen.

Wij werken ook op woensdagavond en op zaterdagen. Zaterdagen zijn erg gewild en we hebben met regelmaat beurzen in het weekend.

We hebben ongeveer 10 weken van de tevoren de agenda voor de zaterdag online.

In Arnhem zijn we de hele (werk)week en woensdagavond geopend (zichtbaar in de kalender) en soms ook op zaterdag, hiervoor kun je ons mailen bellyprint@gmail.com. Dian in Noord Holland heeft haar werkdagen voor Bellyprint op maandag en woensdag van 10.00-18.00, Heel soms werkt Dian ook op afspraak op vrijdag of zaterdag. Wil je op een vrijdag of zaterdag een afspraak plannen? Mail haar dan, dan kijken we naar de mogelijke beschikbaarheid.

Je bent natuurlijk wel nieuwsgierig hoe het allemaal gaat tijdens de afspraak, de meeste vragen hebben we beantwoord in de veelgestelde vragen.

Informatie over het verloop van de afspraak staat in de bevestigingsmail die je ontvangt als je je boekingsproces hebt doorlopen.

Showing all 3 results