Boek je Bellyprint

GEFELICITEERD met je zwangerschap!

Je kunt je Bellyprint afspraak online boeken in onze Bookings-kalender. Je aanbetaling (50 euro)  voor het reserveren wordt tijdens de afspraak verrekend met de keuze van je Bellyprint. Kijk hier voor de prijzen van de verschillende materialen, groottes en poses

De hoofdvestiging in Arnhem kan je een Beeld met baby (tot 3mnd) en kindjes (vanaf 3 jaar) maken, lees hier meer over in de veelgestelde vragen.

Je bent natuurlijk nieuwsgierig hoe je afspraak gaat verlopen, je vindt veel antwoorden in de veelgestelde vragen.

Door het synchroniseren naar onze agenda kan het wat langer duren tot deze is geladen.

We hebben drie locaties; de hoofdvestiging, het moederbedrijf is in Arnhem, Marije, Katja, Didi of Naomi leggen je hier vast op maandag t/m vrijdag, dinsdagavond, woensdagavond en om de week op zaterdag.

 

Bij de vestiging Noord-Holland is Dian de 3d fotograaf en is ze beschikbaar op maandag middag en avond, dinsdag avond, woensdag, donderdag middag en vrijdag.

 

In onze vestiging in Haarlem is Lynn degene die jullie afspraak doet, zij is op woensdag, donderdag en vrijdag beschikbaar, Lyn wacht nog even met het maken van Bellyprints met hoofd, handen van partner, baby en/of kind daarvoor kun je bij de hoofdvestiging in Arnhem terecht.

 

In onze kersverse vestiging in Drenthe is Nazca degene die jullie afspraak doet, zij is op donderdag en zaterdag beschikbaar, Nazca wacht nog even met het maken van Bellyprints met hoofd, handen van partner, baby en/of kind daarvoor kun je bij de hoofdvestiging in Arnhem terecht.

Showing all 4 results