Boek je Bellyprint

GEFELICITEERD met je zwangerschap!

Je kunt je Bellyprint afspraak online boeken in onze Bookings-kalender. Je aanbetaling voor het reserveren wordt tijdens de afspraak verrekend met de keuze van je Bellyprint. Kijk hier voor de verschillende materialen, groottes en poses

We hebben drie locaties; de hoofdvestiging in Arnhem, Katja, Marije of Naomi leggen je hier vast op maandag t/m vrijdag, dinsdagavond, woensdagavond en om de week op zaterdag.

Bij de vestiging Noord-Holland is Dian de 3d fotograaf en is ze beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag  en met regelmaat een zaterdag. Dian is zwanger 🥳, ze heeft haar verlof van 2 oktober ’21 tot 6 februari ’22

In onze kersverse vestiging in Haarlem is Lynn degene die jullie afspraak doet, zij is op woensdag, donderdag en vrijdag beschikbaar, Lyn wacht nog even met het maken van Bellyprints met hoofd, handen van partner, baby en/of kind daarvoor kun je bij een van de andere vestigingen terecht.

De hoofdvestiging in Arnhem en de Vestiging Noord-Holland (in Venhuizen) kunnen een Beeld met baby (tot 3mnd) en kindjes (vanaf 3 jaar) maken, lees hier meer over in de veelgestelde vragen.

Je bent natuurlijk nieuwsgierig hoe je afspraak gaat verlopen, je vindt veel antwoorden in de veelgestelde vragen.

Door het synchroniseren naar onze agenda kan het wat langer duren tot deze is geladen.

Showing all 3 results