Wie zijn wij

In 2015 startte het idee voor Bellyprint. Ik beschikte over een 3D camera om uit te vinden of een 3D camera helpt bij het nemen van maten bij mensen die rolstoel gebonden waren. Toen bleek mijn nichtje zwanger. Ik heb haar gevraagd of ik mocht experimenteren, om te kijken wat het effect was van het vastleggen van haar zwangere buik. Tussen het speelgoed van haar oudste zoontje hebben we verschillende houdingen geprobeerd, die ik ben gaan printen. Het resultaat was heel gaaf en er bestond niets van dit soort ideeën buiten een gipsbuik of bellypaint. Het was iets helemaal nieuws voor zwangeren en is heel goed ontvangen, de eerste klanten waren binnen no time een feit. Het idee rondom kleding heb ik laten varen, het concept Bellyprint was geboren en dat was waar mijn hart sneller van ging kloppen.

 Bellyprint is gaan groeien en op dit moment hebben we vijf vestigingen en negen vrouwen die aanstaande mama’s vastleggen, dat is iets waar ik enorm trots op ben!

Lieve groet, Marije – eigenaar Bellyprint

3D specialisten moedervestiging

Marije: grondlegger en eigenaar van Bellyprint en 3D specialist in het vastleggen van zwangeren, baby’s en herinneringen

Didi: Teamleider, 3D specialist en social media manager bij Bellyprint

Jaimy: Teamleider, 3D specialist en specialist in de verschillende materialen en nabewerkingen in het Atelier, opgezet en gerund door onszelf

Mieke: 3D specialist

Lauranne: 3D specialist

Naomi: 3D specialist

Dit zijn onze Atelier medewerkers, die achter de schermen druk bezig zijn met het nabewerken en het specialistisch handwerk, ontwikkeld door onszelf, om jouw Bellyprint bij jou thuis te laten shinen.

3D specialisten dochtervestigingen

Celina: 3D specialist in haar eigen vestiging in Rotterdam

Lynn: 3D specialist in haar eigen vestiging in Haarlem

Dian: 3D specialist in haar eigen vestiging in Venhuizen (Noord-Holland)

Nazca: 3D specialist in haar eigen vestiging in Dalen (Drenthe)