Lieve (aanstaande) mama,

Hoe bijzonder is het, je prachtige zwangere buik vastgelegd in je Bellyprint. Met een zwangere nicht dat model wilde staan, startte het idee in 2015. Natuurlijk heb ik het resultaat aan al mijn vriendinnen laten zien.

Zij waren zo enthousiast en hebben het verder verteld.  Bellyprint was een feit, vrouwen reageerden online: dit wil ik!

Hoe meer mama’s, hoe meer verhalen. Je kunt onzeker zijn over je veranderde lichaam, last hebben van de meest uiteenlopende zwangerschapskwaaltjes, denken dat je niet zo mooi bent als een andere zwangere. Dat gevoel verandert tijdens je afspraak! We denken met je mee, regisseren je in houding en met enthousiasme, zorg en plezier leggen we je vast. Het gaat het om het vieren van je zwangerschap, stilstaan bij het wonder in je buik en de kracht van je lichaam. Als straks je Bellyprint in huis staat, kijk je met zachtheid terug naar dat moment.

Samen met inmiddels tien ondernemende moeders en vrouwen leggen we je vast,  zowel in de moedervestiging in Arnhem als in de dochtervestigingen. Dat maakt me echt heel trots. Toen ik het bedacht was mijn dochter al zes jaar. Inmiddels is ze een absolute puber en het leukste meisje dat ik ken, ik weet hoeveel vragen ze heeft gesteld over haar geboorte en hoe het was toen ik zwanger was. Hoe tof was het geweest als ik had kunnen zeggen: kijk meis, zo zag mama eruit, hier lag je, dit was je huisje.

Jij kunt dat straks wel aan je kind laten zien, hoe bijzonder is het om dat te kunnen!

Vier je zwangerschap, maak een Bellyprint!

Naast Bellyprint ben ik het Mom Celebration Center gestart waarover je hier meer informatie kan lezen (even naar beneden scrollen).

Lieve groet, Marije – eigenaar Bellyprint

3D specialisten moedervestiging

Marije
3D specialist en Social Media
speciale Bellyprints

Jaimy
3D specialist en Teamleider Atelier

Naomi
3D specialist

3D specialisten dochtervestigingen

Celina
3D specialist Bellyprint Rotterdam

Lynn
3D specialist Bellyprint Haarlem

Dian
3D specialist Bellyprint Noord-Holland

Nazca
3D specialist Bellyprint Drenthe

Marija
3D specialist Bellyprint Baarn

Lauranne
3D specialist Bellyprint Eindhoven