Bellyprint® Vestiging Almere

Bellyprint® Vestiging Almere

Wat maakt mijn werk zo leuk? Bellyprints maken is het leukste wat er is! Ik ben werkelijk verliefd op alle processen rond het maken van een zwangerschapsbeeldje. Het persoonlijk contact, luisteren naar de wensen en om die wensen te kunnen vervullen is fijn om te mogen doen. 

Openingstijden: vrijdagen en sommige zaterdagen. In overleg is het altijd mogelijk om een ander geschikt moment te plannen, neem hiervoor contact op met Marija van Bellyprint Almere.

Adres: Edvard Munchweg 97, 1328 MK Almere
E-mail: marija@bellyprint.nl
Tel: 06-26996419

Parkeren is gratis rondom vestiging Almere en we zitten op de locatie van Uniek Geboortezorg

Bellyprint - vestiging Baarn (2)
Bellyprint - vestiging Baarn
Bellyprint - Vestiging Baarn
Bellyprint - vestiging Baarn

Mijn ambitie is dat elke mom2be blij en tevreden de studio uit loopt, samen verzachten we lijntjes en maak ik alles naar wens.

Bellyprint - De Belly's - Earth Belly
Bellyprint - vestiging Baarn
Marija Bellyprint Baarn
Bellyprint Baarn

Wie ben je? Ik ben Marija, een vrolijke, enthousiaste mama van 41 lentes jong en moeder van Ninthe. In het dagelijks leven ben ik altijd actief en creatief met allerlei verschillende dingen. Daarnaast sport ik graag en vind ik het heerlijk om met vriendinnen af te spreken om dan bij te kletsen onder het genot van een drankje. Ook een feestje op zijn tijd doet mij deugd en verre reizen is mijn andere passie.

Waarom franchisenemer van Bellyprint? Door mijn eigen ervaring met Bellyprint. De zwangere buik krijg ik nooit meer terug, maar het beeldje heb ik nu voor eeuwig. Ik kijk er met een zee van liefde en trots naar en dat gun ik elke mom2be. Vanaf dat moment wist ik: ik wil mensen ook zo blij maken met een 3D kunstwerk!

Tip voor een perfect (mid)dagje uit: Almere heeft verrassend veel te bieden: lekker winkelen en genieten in de horeca. Er zijn negen stadstranden en heeft hele leuke terrassen. Almere ligt lekker centraal en een leuk startpunt voor verschillende dagjes uit!

Bellyprint® Map Locatie

Met liefde gemaakt .

3D beelden die vanuit elke hoek mooi zijn. Net zoals jij.