Bellyprint® Vestiging Haarlem

Bellyprint® Vestiging Haarlem

Wat maakt mijn werk zo leuk? Te cliché, maar echt alles… Na mijn eigen zwangerschap wilde ik andere vrouwen net zo blij maken als ik toen was met mijn prachtige kunstwerk! 

Openingstijden: woensdag, donderdag en vrijdag. In overleg is het mogelijk om een ander geschikt moment te plannen, bel of app dan met Lynn van Bellyprint Haarlem.

Adres: Hoogstraat 4, 2011 CS Haarlem
E-mail: lynn@bellyprint.nl
Tel: 06-14775271

Parkeren is betaald rondom vestiging Haarlem.

Bellyprint - vestiging Haarlem (1)
Bellyprint - De Belly's - Rocky Belly (10)
Bellyprint - Vestiging Haarlem
3D beeld zwangere buik Bellyprint Haarlem

Iedere afspraak is uniek en mooi zoals jij bent. Allebei blij, daar doe ik het voor.

Bellyprint Haarlem
Bellyprint Vestiging Haarlem
3D Zwangerschapsbeeld Haarlem Bellyprint
Bellyprint Zwangerschapsbeeld Haarlem

Wie ben je? Mijn naam is Lynn, dochter van de groentenboer, moeder van Phil (’20) en verkering van Flip. Ik ben dol op de wereld ontdekken, met vriendinnen dansen en keutelen in huis. Vieze voeten krijgen op het strand en Flip en Phil samen stenen in de zee zien gooien maken mij echt heel blij!

Waarom franchisenemer van Bellyprint? Marije, grondlegger van Bellyprint, biedt de beste kwaliteit. Mijn eigen ervaring was magisch, het inspireerde me. Dat zorgde dat ik voor kwaliteit wilde gaan en mijzelf verder wilde ontwikkelen door Marije’s expertise. Samen sterk!

Tip voor een perfect (mid)dagje uit: Haarlem heeft zoveel leuks en lekkers te bieden! Het is enkel de brug oversteken en je bent in het bruisende centrum waar je lekkere lunch tentjes en leuke kinder- en babyzaken vindt. Als je een goddelijke zwangerschapsmassage wilt, zit dat ook in de buurt! Of ga lekker uitwaaien op het strand van Zandvoort of Bloemendaal.

Bellyprint® Map Locatie

Met liefde gemaakt .

3D beelden die vanuit elke hoek mooi zijn. Net zoals jij.