Veelgestelde vragen

Hoe gaat een afspraak?

We bespreken de materialen en de pose onder het genot van een kopje koffie of thee. We kijken naar jouw zwangere buik, welke pose bij jou past. Dan leggen we je vast en bekijken we het digitale resultaat. Ook bespreken we de details die je verzacht wilt hebben. Er zijn details in een beeld waarvan je kunt zeggen, het is fijner als dit verzacht wordt, denk aan cellulitis, moedervlekken en littekens.

Wanneer is de mooiste tijd?

We adviseren om tussen week 32 en 36 je bellyprint te laten maken. In deze periode heb je een prachtige buik. En na week 36 is de kans groter dat je al bevallen bent.

Hebben jullie een wachtlijst?

Het is verstandig om ongeveer 4-6 weken van tevoren een afspraak te maken. We plannen in tijdsblokken in, zodat iedereen die een Bellyprint komt maken, de tijd en de aandacht krijgt. Er wordt door veel mama’s vooruit gepland en soms heb je geluk en is er op korte termijn een tijdsblok vrij.

Moet ik reserveren?

Ja, we reserveren een tijdsblok voor je, het is niet mogelijk zonder afspraak binnen te lopen.

Ik weet nog niet welk materiaal ik wil, moet ik dat vooraf weten?

binnen de afspraak kun je alle materialen rustig bekijken en in het echt bewonderen, daarop kun jij je keuze maken en vertellen we over het door jou gekozen materiaal.

Kan ik zelf de kleur kiezen?

Je kiest zelf de kleur en het materiaal. We hebben alle kleuren en materialen, die we kunnen leveren, in onze studio staan.

Wat moet ik meenemen?

We adviseren om een gladde bh en een string mee te nemen, voor beiden geldt dat het niet snijdt of knelt. Als je wat aan wil houden tijdens de 3D opnames, heb je die keuze omdat je je eigen spullen bij je hebt.

Moet ik verder nog ergens aan denken?

Als je over je ondergoed hebt nagedacht, is er niets waar je extra aan hoeft te denken.

Wordt een Bellyprint altijd naakt gemaakt?

Het is altijd je eigen keuze of je naakt gaat. We laten tijdens je afspraak op voorbeelden zien wat het effect is als je je ondergoed aan houdt, jij maakt altijd zelf de keuze, je moet je fijn voelen op het moment van de afspraak en ook als later je beeld in je woonkamer staat.

Als ik putjes op mijn dijen heb, kunnen jullie dat bijwerken?

Wij bewerken altijd het beeld, in samenspraak met jou. Als je tepels verzacht wil hebben, doen we dit, ook putjes op je dijen of moedervlekken enz poetsen we weg. We modelleren niet, maar vinden dat het een mooie versie van jezelf mag zijn. Bovendien is de 3D scanner, waar we mee werken, ontzettend nauwkeurig, dat is prachtig voor details maar niet elk detail hoeft zichtbaar te zijn.

Hoe lang duurt het om een Bellyprint te maken?

De afspraak duurt ongeveer een uur, waarin we de materialen en de pose bespreken. We kijken hierbij naar jouw zwangere buik, welke pose bij jou past. Dan leggen we je vast en bekijken we het digitale resultaat. Ook bespreken we de details die je verzacht wilt hebben.

Hoe lang duurt het voor ik de Bellyprint binnen heb?

Afhankelijk van het materiaal duurt het 3-10 weken. Een Bellyprint die veredeld wordt, heeft een langere wachttijd dan een basisprint die ‘kant en klaar’ uit de printer komt.

Moet ik hem komen ophalen of versturen jullie ook?

Wij versturen je Bellyprint, je betaalt de handelingskosten. Je kunt hem natuurlijk ook ophalen bij onze studio.

Is het gevaarlijk voor de baby?

Nee, absoluut niet! We maken ongeveer 2000 foto’s van je binnen anderhalve minuut. Onze 3Dcamera werkt met dezelfde technologie als een gewone fotocamera. Daarmee is het absoluut niet schadelijk voor je baby. Als je last hebt van epilepsie is het niet verstandig om een Bellyprint te maken. Bij een lichte vorm kun je gebruik maken van een oogmasker. Het blijft wel je eigen verantwoordelijkheid.

Kun je met pin betalen of gaat het contant?

Je kunt bij ons pinnen en contant betalen. Onze voorkeur gaat uit naar de pin.

Maken jullie ook cadeaubonnen?

Wij maken digitale cadeaubonnen, die je thuis kunt printen. We hebben deze zo ontworpen dat je aan de binnenkant iets kunt schrijven. Als je een cadeaubon bestelt, vragen we de naam van de zwangere en de uitgerekende datum. Ook de waarde van de cadeaubon die je wilt geven zetten we erop. We sturen een factuur mee, die dient vooraf de afspraak betaald te zijn. Er is mogelijkheid, als de zwangere zelf voor ander materiaal kiest, om bij te betalen.