Velgestelde vragen

Dit zijn de meest gestelde vragen!

Voor mijn afspraak !

We adviseren om tussen week 33 en 36 je bellyprint te laten maken. In deze periode heb je een prachtige buik. En na week 36 is de kans groter dat je al bevallen bent. Als je zwanger bent van een meerling,  adviseren we tussen de 28-32 weken om je bellyprint te maken.

Maak ongeveer 4-6 weken van tevoren een afspraak in de online agenda. We plannen in tijdsblokken in, zodat iedereen die een Bellyprint komt maken, de tijd en de aandacht krijgt. Is alles vol maar denk je, ik wil echt heel graag? Bel dan naar de vestiging waar je de afspraak wil maken, soms is er in overleg plek.

Ja, we reserveren een tijdsblok voor je, het is niet mogelijk zonder afspraak binnen te lopen. Reserveren kan hier.

Wettelijk gezien heb je het recht om binnen 14 dagen van je boeking af te zien, mits de afzegging niet binnen 14 dagen voor de geboekte datum is.  Als je afziet van het maken van je Bellyprint zijn de administratiekosten €12,50. Wil je binnen 14 dagen voor je afspraak afzeggen dan is de aanbetaling voor je eigen rekening. Dit geldt ook als je de initiële afspraak hebt verplaatst naar een latere datum en in de tussentijd ben je bevallen. Om medische redenen is het uiteraard mogelijk om je afspraak te annuleren en restitueren we de gehele reserveringskosten.

Bellyprint kan in overleg en als er ruimte is in de agenda ook een (zieken)huis bezoek afleggen. Dit is in overleg met de Bellyprint vestiging waar je initieel had geboekt. In zo’n situatie worden er reiskosten gerekend.

Gelukkig niet! We maken ongeveer 2000 foto’s van je binnen anderhalve minuut. Onze 3Dcamera werkt met dezelfde technologie als een gewone fotocamera. Daardoor is het absoluut niet schadelijk voor je baby.

Het is heel bijzonder om kind(eren) vast te leggen in beeld. We hebben speciaal voor kinderen en baby’s , een paar ‘regels’ opgesteld voor de verschillende mogelijkheden:

Baby’s tot 11 weken oud

Kinderen ouder dan 3 jaar, belangrijk is dat ze goed stil kunnen zitten!

Waarom is dit zo belangrijk? Kinderen jonger dan 3 jaar volgen de camera tijdens de 2/3 minuten durende opname, dan is het niet meer mogelijk er 1 mooi koppie van te maken. Na de opnames is het nabewerken van het digitale beeld een belangrijk onderdeel, waarbij juist de details zo speciaal zijn. Het kost tijd om dit goed en zorgvuldig te doen.

De kosten zijn het tarief van de Bellyprint met handen ( de verschillende maten en materialen vind je bij tarieven

Toeslag 259,- euro per baby/ kind, meer kinderen is geen probleem, omdat het elk keer maatwerk is, is de toeslag per persoon.

Omdat er vaak specifieke vragen bij komen, zie je hier de toeslagen op een rijtje:

Met de hand(en) van je lief,  €49,- toeslag

Je 3Dbeeld met hoofd €89,- toeslag

Je Bellyprint zittend €109,- toeslag

Het digitale bestand €49,- toeslag

Het is alleen in vestiging Arnhem mogelijk om je baby/kinderen te vereeuwigen.

Tijdens mijn afspraak !

Je bekijkt de materialen en de verschillende poses met een kop koffie of thee en wat lekkers. Naast wat jij mooi vindt aan een pose, denk aan met of zonder handen, adviseren wij je welke pose bij jouw lichaam past.

We leggen je vast en bekijken we het digitale resultaat. We bespreken de details die je verzacht wilt hebben. Je afspraak duurt ongeveer een uur.

Tijdens je afspraak kun je alle materialen rustig bekijken en  kun jij je keuze maken. Wij vertellen meer over het door jou gekozen materiaal en welke kleuren er zijn in de diverse materialen

Hier kun je al vast alle mogelijke materialen bekijken.

We adviseren om een gladde BH en een string mee te nemen, voor beiden geldt dat het niet snijdt of knelt. Als je wat aan wil houden tijdens de 3D opnames, kan dat. En wil je een kamerjas of badjas meenemen?

Het is je eigen keuze of je naakt gaat. We laten tijdens je afspraak op voorbeelden zien wat het effect is als je je ondergoed aan houdt, jij maakt zelf de keuze, wij vinden het belangrijk dat je je fijn voelt op het moment van de afspraak en als je beeld in je woonkamer staat te shinen!

Onze visie is dat het een mooie versie van jezelf is. Putjes in je dijen of opzichtige tepels vertellen niets over jouw ( zwangere) vorm, maar juist je sleutelbeen, handen, vorm van je ruggenwervel maken je Bellyprint zo persoonlijk. Wij adviseren je, denken mee, stel tijdens je afspraak alle vragen en voel je vrij om de delen van je lichaam waar je onzeker over  bent, te bespreken. Wij laten zien wat er mogelijk is.

Je kunt bij ons pinnen en contant betalen. Onze voorkeur gaat uit naar de pin.

Na mijn afspraak !

Wij versturen je Bellyprint altijd aangetekend, dit is  bij de prijs inbegrepen. Je Bellyprint is daarmee verzekerd als er onderweg iets mee gebeurt. Je kunt je Bellyprint ophalen in Arnhem, omdat de nabewerking in ons eigen Atelier in Arnhem plaatsvindt, de prijs van je Bellyprint gebaseerd op aangetekende verzending.

Afhankelijk van het materiaal duurt het 4-15 weken. De levertijd is afhankelijk van het materiaal en de nabewerking.