Bellyprint® Vestiging Rotterdam

Je prachtige buik vastgelegd in een 3d zwangerschapsbeeldje

Beeldje van je zwangerschap laten maken in Rotterdam

Al sinds 2015 maken we bij Bellyprint 3d beeldjes van zwangere buiken. Inmiddels hebben er al meer dan 15.000 gemaakt! Met 7 vestigingen in het land is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. 

Bellyprint® Vestiging Rotterdam

Wat maakt mijn werk zo leuk? Dat ik elke week (aanstaande) mama’s gelukkig mag maken met een prachtig kunstwerk van hunzelf. Ik kan mijn creativiteit helemaal laten gaan in het maken van een Bellyprint en dat vind ik het leukste wat er is. 

Openingstijden: woensdag, donderdag en vrijdag. In overleg is het altijd mogelijk om een ander geschikt moment te plannen, neem daarvoor contact op met Celina van Bellyprint Rotterdam.

Adres: Zierikzeestraat 30A, 3086 PM Rotterdam
E-mail: celina@bellyprint.nl
Tel: 06-58893259

Parkeren is gratis rondom vestiging Rotterdam

Bellyprint - vestiging Rotterdam
Bellyprint - vestiging Rotterdam
Bellyprint - Vestiging Rotterdam
Bellyprint - De Belly's - Specials (26)

Samen maken we een prachtige herinnering van dit speciale moment in je leven. Ik vind het erg bijzonder dat ik daaraan mag bijdragen.

Bellyprint - Vestiging Rotterdam
Bellyprint - De Belly's - Golden Belly
Bellyprint - De Belly's - Rocky Belly
Bellyprint - vestiging Rotterdam

Wie ben je? Mijn naam is Celina en ik ben mama van 2 en verwacht in november 2023 nog een kleine. Ik ben een echte levensgenieter en breng graag tijd door met mijn gezin. Verder heb ik een passie voor koken/bakken en ben ik graag creatief bezig met de kids.  

Waarom franchisenemer van Bellyprint? Zelf heb ik ook een Bellyprint. Het blijft bijzonder om het beeldje te zien, vooral omdat er echt een verhaal achter zit. Ik wist gelijk dat ik dit ook zelf wil gaan doen, alleen dan wel in Rotterdam, net iets dichter bij huis!

Tip voor een perfect (mid)dagje uit: Rotterdam zit vol prachtige plekjes. De markthallen zijn erg leuk, er zijn 100 verschillende stands vol eten dus als zwangere moet je daarheen haha. Als je lekker wilt baby shoppen, is het centrum, zuidplein en de grootste baby park winkel van Nederland op nog geen 10 minuten afstand van onze locatie te vinden.

Bellyprint® Map Locatie

Met liefde gemaakt .

3D beelden die vanuit elke hoek mooi zijn. Net zoals jij.