Bellyprint
vestigingen

Bellyprint Arnhem

De moedervestiging zit midden in het centrum van Arnhem. Wist je dat Arnhem de enige stad in Nederland is waar nog trollybussen rijden? Daar zijn we hartstikke trots op, want trolly’s zijn beter voor het milieu en het maakt ons als stad uniek. Het Modekwartier is een creatieve wijk die geheel gewijd is aan mode, design, kunst en eten. Ook heeft Arnhem Centrum de leukste stores en bezienswaardigheden om te bezoeken als aanstaande ouders. Er zijn alle mogelijkheden om er een heerlijke dag van te maken.

Openingstijden: van maandag tot en met vrijdag, dinsdagavond en woensdagavond en af en toe op zaterdag.

Willemsplein 4

6811 KA Arnhem

E-mail: welkom@bellyprint.nl

Tel: 026-2600005

Parkeren in de parkeergarage onder het Centraal Station, bereikbaar via de Willemstunnel. Vandaaruit is het 300 meter lopen naar de vestiging. Vanaf het NS station is de vestiging goed toegankelijk, loop het station uit langs de diverse restaurants en je ziet Bellyprint al, boven restaurant ’t Zusje.

Bellyprint Noord-Holland

Venhuizen is misschien niet zo bekend, Enkhuizen des te meer. Een heerlijke stad om na je Bellyprint doorheen te slenteren en op terras te zitten. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om van je dag een heus uitje te maken met diverse musea.

Openingstijden: maandagmiddag, woensdag, vrijdag

Kerkweg 64

1606 AT Venhuizen

E-mail: dian@bellyprint.nl

Tel: 06-13041838

Parkeren kan op het terrein van de kerk gratis.

Bellyprint Noord-Holland deelt haar vestiging met Mary’s Bruidshuis.

Bellyprint Haarlem

Nadat jij je Bellyprint hebt gemaakt is het enkel de brug oversteken en je bent in het bruisende centrum van Haarlem. Een historisch centrum,  gezellige restaurants en terrassen en genoeg om te babyshoppen. Als je nog wat cultuur wil snuiven ben je in Haarlem in de goede stad.

Openingstijden: woensdag, donderdag en vrijdag

Hoogstraat 4

2011 CS Haarlem

E-mail: lynn@bellyprint.nl

Tel: 06-14775271

Parkeren is betaald rondom vestiging Haarlem.

Bellyprint Drenthe

Dalen ligt in de zuid-oosthoek van Drenthe, tussen Coevorden en Emmen, aan de voet van de Hunebed Highway! Dalen is een gezellig levendig dorp met diverse winkels en een supermarkt en rondom de kerk een aantal goede restaurants met terrasjes. De Huttenheugte is in de buurt. Kom je met kinderen, dan vindt je daar een heerlijk subtropisch zwembad, waar je met je gezin lekker kunt vertoeven voor of na het maken van je Bellyprint.

Openingstijden: donderdag en avond, zaterdag eens in de drie weken.

De Loo 7

7751 SB Dalen

E-mail: nazca@bellyprint.nl

Tel: 06-39798700

Parkeren is gratis op eigen terrein.

Bellyprint Rotterdam

Een dagje Rotterdam is fantastisch na het maken van je Bellyprint. De Markthallen van Rotterdam zijn legendarisch, zitten, kijken en eten, fijn als je hoogzwanger bent. Wil je nog even babyshoppen? Dan is Babypark Barendrecht 10 minuten rijden.

 

Openingstijden: woensdag en vrijdag, en op aanvraag op donderdag.

Zierikzeestraat 30A

3086 PM Rotterdam

E-mail: celina@bellyprint.nl

Tel: 06-58893259

Parkeren is gratis rondom vestiging Rotterdam