Arnhem

Eindhoven

Rotterdam

Baarn

Haarlem

Noord-Holland (Venhuizen)

Drenthe (Dalen)

Coventry (UK)

 

Bellyprint® Arnhem

De moedervestiging zit midden in het centrum van Arnhem. Wist je dat Arnhem de enige stad in Nederland is waar nog trollybussen rijden? Daar zijn we hartstikke trots op, want trolly’s zijn beter voor het milieu en het maakt ons als stad uniek. Het Modekwartier is een creatieve wijk die geheel gewijd is aan mode, design, kunst en eten. Ook heeft Arnhem Centrum de leukste stores en bezienswaardigheden om te bezoeken als aanstaande ouders. Er zijn alle mogelijkheden om er een heerlijke dag van te maken.

Openingstijden: van maandag tot en met vrijdag, dinsdagavond en woensdagavond en af en toe op zaterdag.

Willemsplein 4
6811 KA Arnhem
E-mail: welkom@bellyprint.nl

Tel: 026-2600005

Parkeren in de parkeergarage onder het Centraal Station, bereikbaar via de Willemstunnel. Vandaaruit is het 300 meter lopen naar de vestiging. Vanaf het NS station is de vestiging goed toegankelijk, loop het station uit langs de diverse restaurants en je ziet Bellyprint al, boven restaurant ’t Zusje.

Bellyprint® Noord-Holland

Venhuizen is misschien niet zo bekend, Enkhuizen des te meer. Een heerlijke stad om na je Bellyprint doorheen te slenteren en op terras te zitten. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om van je dag een heus uitje te maken met diverse musea.

Openingstijden: maandag (incl. avond) en vrijdag en één keer in de maand een zondag. Er kan altijd in overleg een ander geschikt moment worden gepland, bel voor overleg de Bellyprint Noord-Holland.

Kerkweg 64
1606 AT Venhuizen
E-mail: dian@bellyprint.nl

Tel: 06-13041838

Parkeren kan op het terrein van de kerk gratis.

Bellyprint Noord-Holland deelt haar vestiging met Mary’s Bruidshuis.

Bellyprint® Haarlem

Nadat jij je Bellyprint hebt gemaakt is het enkel de brug oversteken en je bent in het bruisende centrum van Haarlem. Een historisch centrum,  gezellige restaurants en terrassen en genoeg om te babyshoppen. Als je nog wat cultuur wil snuiven ben je in Haarlem in de goede stad.

Openingstijden: woensdag, donderdag en vrijdag. Er kan altijd in overleg een ander geschikt moment worden gepland, bel voor overleg de Bellyprint Haarlem.

Hoogstraat 4
2011 CS Haarlem
E-mail: lynn@bellyprint.nl

Tel: 06-14775271

Parkeren is betaald rondom vestiging Haarlem.

Bellyprint® Drenthe

Dalen ligt in de zuid-oosthoek van Drenthe, tussen Coevorden en Emmen, aan de voet van de Hunebed Highway! Dalen is een gezellig levendig dorp met diverse winkels en een supermarkt en rondom de kerk een aantal goede restaurants met terrasjes. De Huttenheugte is in de buurt. Kom je met kinderen, dan vindt je daar een heerlijk subtropisch zwembad, waar je met je gezin lekker kunt vertoeven voor of na het maken van je Bellyprint.

Openingstijden: donderdag en avond, zaterdag eens in de drie weken. Er kan altijd in overleg een ander geschikt moment worden gepland, bel voor overleg de Bellyprint Drenthe.

De Loo 7
7751 SB Dalen
E-mail: nazca@bellyprint.nl

Tel: 06-39798700

Parkeren is gratis op eigen terrein.

Bellyprint® Rotterdam

Vanwege zwangerschapsverlof is Bellyprint Rotterdam tijdelijk gesloten van september 2023 tot en met januari 2024.

Een dagje Rotterdam is fantastisch na het maken van je Bellyprint. De Markthallen van Rotterdam zijn legendarisch, zitten, kijken en eten, fijn als je hoogzwanger bent. Wil je nog even babyshoppen? Dan is Babypark Barendrecht 10 minuten rijden.

Openingstijden: woensdag en vrijdag en op aanvraag op donderdag. Er kan altijd in overleg een ander geschikt moment worden gepland, bel voor overleg de Bellyprint Rotterdam.

Zierikzeestraat 30A
3086 PM Rotterdam
E-mail: celina@bellyprint.nl

Tel: 06-58893259

Parkeren is gratis rondom vestiging Rotterdam

Bellyprint® Baarn

Baarn heeft verrassend veel te bieden: lekker winkelen en genieten in de horeca. Vroeger werd er wel gezongen “Baarn, parel van Het Gooi”. Makkelijk aan te rijden en dicht bij de afslag van snelweg A1 Bellyprint Baarn. Wil je nog even babyshoppen na het maken van je Bellyprint? Binnen 10 minuten ben je bij Prenatal Amersfoort, één van de grootste megastores van Nederland. Baarn ligt centraal in Nederland en is een leuk startpunt voor verschillende leuke dagjes uit zoals een bezoekje aan Paleis Soestdijk.

Openingstijden: woensdag, donderdag en sommige zaterdagen. Er kan altijd in overleg een ander geschikt moment worden gepland, bel voor overleg de Bellyprint Baarn.

Baarnsche Dijk 4
3741 LR Baarn
E-mail: marija@bellyprint.nl

Tel: 06-26996419

Parkeren is gratis rondom vestiging Baarn

Bellyprint® Eindhoven

Eindhoven, de lichtstad. In een oud Philips gebouw bevindt zich Plan-B, het huis van creatieve ondernemers, kunstenaars, foto studio’s en ontwerpers. Makkelijk aan te rijden en dicht bij de afslag Veldhoven van snelweg A2. Wil je nog even babyshoppen na het maken van je Bellyprint? Binnen 10 minuten sta je in het centrum van Eindhoven.

Openingstijden: dinsdag (beide incl. avond), vrijdag en sommige zaterdagen en zondagen. Er kan altijd in overleg een ander geschikt moment worden gepland, bel voor overleg de Bellyprint Eindhoven.

Plan-B
Eerste verdieping, Studio 1.81
Hurksestraat 19
5652 AH Eindhoven

E-mail: lauranne@bellyprint.nl

Tel: 06-54950367

Parkeren is gratis rondom vestiging Eindhoven