Bellyprint® Vestiging West-Friesland

Bellyprint® Vestiging West-Friesland

Wat maakt mijn werk zo leuk? Ik bewonder het zwangere lichaam en geloof dat elke vrouw haar zwangere buik als een ereplek in huis mag hebben. Met Bellyprint leg ik deze prachtige momenten vast en maak ik het tastbaar.

Openingstijden: woensdagochtend en vrijdagochtend & één keer in de maand een zondag. Het is altijd mogelijk om in overleg een ander geschikt moment te plannen, bel voor overleg Dian van Bellyprint Studio West-Friesland.

Adres: Kerkweg 64, 1606 AT Venhuizen
E-mail: dian@bellyprint.nl
Tel: 06-13041838

Parkeren kan gratis op het terrein van de kerk.

Bellyprint West-Friesland deelt haar studio met Mary’s Bruidshuis.

Bellyprint Studio Noord-Holland
Bellyprint - vestiging Noord-Holland (7)
Bellyprint - vestiging Noord-Holland (9)
Bellyprint - vestiging Noord-Holland (8)

Maak foto's want achteraf zijn ze Zo Waardevol.

Bellyprint - vestiging Noord-Holland (10)
Dian Koning Appelman - Bellyprint Noord Holland
Bellyprint - vestiging Noord-Holland (4)
Bellyprint - Studio Noord-Holland

Wie ben je? Mijn naam is Dian Koning – Appelman, getrouwd met Peter en trotse moeder van onze twee zoons Sepp en Mason. Fotografie is mijn passie, ik leg met liefde veel waardevolle momenten vast. Ik geniet van onze opgroeiende kids, familie staat bij mij op nummer 1.

Waarom franchisenemer van Bellyprint? Als eerste franchisenemer geloofde ik direct in het concept van Bellyprint. Samenwerken leidt tot kwalitatief betere resultaten en daarnaast is samen dingen ondernemen leuker dan alleen.

Tip voor een perfect (mid)dagje uit: Studio West-Friesland is gelegen in een rustige omgeving aan de rand van het IJsselmeer. De havenstadjes Hoorn of Enkhuizen zijn absoluut een bezoek waard. Je vindt hier leuke plekken om rustig te ontspannen tijdens de laatste loodjes van je zwangerschap.

Bellyprint® Map Locatie

Met liefde gemaakt .

3D beelden die vanuit elke hoek mooi zijn. Net zoals jij.